u follow me,i follow u!!

next stop is UiTM!

whoaaa..hari ni result upu dah keluar owh..tepat pukul 12 aku dah terpacak depan pc aku nak cek bendalah tu..ceh semangat aku ni eh!haha..even aku dah search tepat pukul 12pm..kononla aku taknak line busy + lembap gile..biasela semua orang tgah search bende yg same..tapi eleh..harapan je..line lembap jugak!grr..takpe takpe..kite sabar jelaa..

and finally aku dapat jugak result aku..yeahh..aku berjaye dapat offer diploma pengajian perniagaan dekat UiTM..alhamdullillahh...dapat jugak..i'm one step closer for my dreams..hehe..berangan!

and now..hmm aku nak tau celah mane la nanti aku dapat eh??orang cakap maybe perlis..alaa,taknakla perliss..jauh kot situ..taknok...tapi biaselah,bende yg kite taknak tu la yg kite dapat kan..hmm..ntahlla..yg paling dekat pown melake,but is way better than perlis!haha..kite tgkla macam mane nnt eh

and best part is..aku ade member lame dapat course same dgn aku..whoaa gempak!hope same tmptla eik dapat..hehe..demanding plak eh..tp really,if dpt same,confirm kitowg ronggeng abes!haha..oke dah tutup cite..byee

L.O.V.E
L.O.V.E

2 comments:

  1. comgratzz!!tpi selalunya bisness nie ada gak kat klntn...org utara gi melaka..orang timur gi perak/melaka otherwise...yg org barat maybe gi klantan..so!!gudlucck!!
    njoyynyy jadi student u!!hehe

    ReplyDelete
  2. congrats !!!~
    study rajin2...

    ReplyDelete

whoaa orang-orang HOT berceritera