u follow me,i follow u!!

makin lari makin dekat pulak..rimas laa

Assalamualaikum and Hallo Hallo Semua..

Hari ni aku nak tepek something dekat blog ni,aku nak buat sesi meluahkan perasaan.Rasa macam agak lame je tak buat new entry dalam blog ni,berhabuk,bersarang dah blog aku.Blog aku tersayang ni la,tempat aku nak luahkan perasaan aku,tempat aku nak bercerite tentang ape yang jadi dengan hidup aku.Blog aku ni dah macam bff aku plak,bile aku cerite masalah aku kat sini,rasa macam puas dan lega.bile aku cerite kat blog kire macam aku tengah cerite kat BFF sebab aku tau BFF aku bace ape yang aku tulis kan,sayanng korang.

Aku pelik la dengan life aku sekarang.Memangla sekarang aku dengan orang tu dah takde pape.Aku dah boleh terime dah.Aku dah delete nombor die,aku dah buang semua gambar die,barang die,aku dah block die dari fb,aku dah unfollow blog die and aku jugak dah remove semua family die dalam fb aku.Aku nak jauh dari die.Aku nak buang die dalam hidup aku,tapi....
Aku tak tau kenape,ade je orang yang berkaitan dengan die datang dalam hidup aku,lepas seorang-seorang.Haish..meluat pulak aku.

Mula-mule,datang seorang lelaki yang jugak jiran die.Terkejut aku bile dengar tu,Kalau aku tau dari mule,awal-awal lagi aku elakkan die.Orang yang bernama 'A' tu pown konon-konon la nak cube rapat dengan aku,haish malas aku nak layan.Boleh pulak die main-main dengan aku pergi mengaku die ni BF aku,haish mintak penampar ke budak tu?Kalau nak aku kasik kang.Perasan nye manusia tu.Awak ingat saya nak sangat ke dengan awak,Euuw sorry.

Dah abis setttle dengan budak si 'A' tu,datang pulak si 'S'.  Mule-mule kenal dah menipu aku macam-macam.Lepas tu lepas dipaksa,baru la die nak bagitau die dapat tau pasal aku from my ex. and die tu budak yang kerja sama tempat dengan die.WTF.Aku sangat terkejot bile dengar fakta tu.Pergh,ex aku tu jual nombor aku kat die ke ape?Takde keje laen ke nak buat hah?Siot punye perangai!
Urghh..aku tak tau la ape yang jadik sebenarnye tapi bile aku tau je die tu kawan si tutt tu,aku dah pangkah dah mamat tu.Hell no aku nak merapatkan diri aku dengan die.Yang si 'S' tu pown perangai macam tuttt jee.Sikit-sikit nak cakap yela saya tau saya ni tak handsome,takpelajaran.Ya Allah,rimasnye aku,takpernah pulak seumur hidup aku nak merendahkan orang.Aku takpernah nak cakap die macam ni,macam tu.Awak sendiri yang pandang rendah diri awak.Ade satu hari tu,awak asyik call je saya.Berbelas kali awak call tapi saya malas nak angkat call awak.Awak tu merimaskan.Lepas tu boleh pulak awak nak berlagak macam awak tu BF saya pulak.Tanya pergi mana la,dengan siape la.Itu la ini laa.Menyirap saya dengar.Awak boleh tak tolong sedar sikit yang awak tu sebenarnye cume KAWAN saya yang saya baru kenal,and kawan saya yang TAKRAPAT!.Saya taknak merapatkan diri dengan awak.Lagi-lagi bile saya tau awak tu ade kaitan dengan die.Simpang malaikat 44 la.Saya mintak tolong sangat,jangan buat macam awak tu rapat sangat dengan saya ye.Saya takde perasaan langsung dekat awak seperti awak ade dekat saya.Sikit pown tak awak.

Lepas tu aku dapat tau yang si 'S' tu ade dekat dengan Sg.Udang MELAKA.hmm maybe la si orang tu keje kat situ jugak.Haish mintak-mintak la jangan.Ya Allah tolong la.Even  Melaka ni bukan hak milik aku,even sg.Udang tu jauh dari tempat aku belajar,tapi bagi aku aura meluat and benci yang aku ade dekat die makin kuat kalau die ade satu tempat dengan aku.Urghh sungguh menggelikan!

Haiyooo,kenapela macam ni.Kenape bile makan jauh aku cube lari dari die,makin dekat pulak die ni.Sakit je hati.Luke yang dulu pown belum elok lagi,sakit yang dulu pown masih terasa,ni tambah pulak dengan masalah yang patotnye aku takde terlibat.Aku nak sangat takde kaitan dengan orang tu.Ape je berkaitan dengan die aku akan benci and meluat even termasok kawan-kawan die.Aku taknak,aku tak suke.Ya Allah kau jauh kan die dari aku.Aminnn.

p/s : rasa meluat terhadap die makin menebal.yucks!

L.O.V.E

2 comments:

  1. kalau dah jodoh tu tak ke mana....hehehe

    ReplyDelete
  2. eh boleh plak,saya nak lari jauh dari die

    ReplyDelete

whoaa orang-orang HOT berceritera