u follow me,i follow u!!

cerite raya saya

assalamualaikum!!!! wah wah,lama jugak noh cek tak update blog??sorry la yee,saye buzy berayaa,hehe..taun ni taun sikit orang sebab taun ni cume family aku and pak lang aku je yang balik kampung di Kedah tu..yang laen semuaaaaannyaa raya di rumah mertua dorang laa,aku tiap tiap tahun raya kat Kedah jee,no where else. Eventhough taun ni macam sunyi sikit raya die,tapi tetap jugak meriah!!macam biasa,family aku if time raya kitowg memang kuat berjalan!semua rumah sedara-sedara kitowang try ziarah..yelah balik kampung pown setahun sekali jee,ini jela peluang kan! First day raya lagi kitowg dah start berjalan..mule-mule jiran dekat-dekat dulu,then baru la nak kete tour satu Kedah!hehe..macam-macam tempat kitowg pegi..best! tapi yang buat lagi best, aku yang dah besau gajah ni pown still lagi dapat duit raya bile pegi umah orang, nampak tak aku ni MUDA???hahahaa,banggaa dapat duit raye..jangan jelesss..hehehe..malas nak cite panjang2,so let's pictures do the speaking oke?
and raya ke berape ntah,.raye ketiga kot,family aku pegi ke ladang anggur kat tasik Beris,whoaa,kat Malaysia pown dah boleh tanam anggur kan??alang=alang dah kat situ so mestila beli anggur die kan,anggur die kan RM15,mahal kot!nak kat import,tanam sendiri je kan..haha....
oke dah,itu je ceritera raye sayee,hehe
L.O.V.E

2 comments:

  1. woah , pergi cameron jugak eh . hehe . sama la :P

    ReplyDelete
  2. eh bukan cameron,kat kedah la ni

    ReplyDelete

whoaa orang-orang HOT berceritera